Voor auteurs en uitgeverijen

Achter tolino schuilt een samenwerking tussen Standaard Boekhandel en Deutsche Telekom AG. Sinds de start verenigt tolino de competenties uit technologie en uit retail. Terwijl Telekom innovatieve leesapparaten en een sterk technisch platform beschikbaar stelt, brengt Standaard Boekhandel alle knowhow over boeken en klanten in. Ze verzekeren een verkoop via een breed winkelnetwerk met vakkundig advies – online en ter plaatse in vele winkelpunten.

Deze tolino-samenwerking heeft als gemeenschappelijk doel om het logische aanspreekpunt voor digitaal lezen te worden. Met een catalogus van enkele honderdduizenden beschikbare titels in verschillende talen heeft tolino een belangrijke rol ingenomen. Even belangrijk: de toestellen zelf. Ze zijn aantrekkelijk qua vormgeving, technisch hoogstaand en ze zijn de ideale stap naar het digitaal lezen. Bovendien bieden we een gratis applicatie voor smartphone of tablet, en je kunt lezen op je pc dankzij de browsergebaseerde tolino Webreader van Standaard Boekhandel. Voor jouw comfort is er verder de beveiliging van aangekochte e-books in de tolino Cloud. Daarmee kan je inhoud op een ander apparaat synchroniseren. Telekom is verantwoordelijk voor deze prestaties, voor hun digitale distributieplatform en voor de verdere ontwikkeling van het systeem en de apparaten, waarbij de noden van de eindklanten en boekhandelaars steeds centraal staan.

 

Je wilt ook in de tolino-formule stappen?

…met technische innovaties, services of ideeën.

Als je oplossingen of ideeën hebt waarmee we de toestellen, applicaties en platformdiensten van tolino nog aantrekkelijker kunnen maken voor onze klanten, stuur dan een e-mail naar tolino@telekom.de. Wij staan open voor jouw voorstellen!

Adres
Deutsche Telekom AG
Group Innovation+
ePublishing
T-Online-Allee 1
64295 Darmstadt
tolino@telekom.de

 

…met je digitale leesinhoud.

Als je een uitgever van digitale inhoud bent en deze in het kader van de tolino-samenwerking wilt verkopen, gelieve dan een e-mail te sturen naar: kontakt@tolino.media of gebruik het onderstaande contactformulier. Gelieve kort de inhoudelijke richting van je uitgeversfonds te beschrijven en geef meer informatie over de grootte van je assortiment en de titelplanning voor het komende jaar. We kijken ernaar uit om het inhoudsaanbod en het serviceaanbod voor onze klanten samen verder te ontwikkelen.

Adres
tolino media GmbH
Albrechtstraße 14
80636 München
kontakt@tolino.media