Onze visie – jouw leesplezier

Herontdek digitaal lezen. De tolino vision 2 is optimaal beschermd dankzij de nanocoating. Zo lees je zorgeloos je lievelingsboeken. Geniet van een de haarscherpe beeldkwaliteit en blader eenvoudig met een tik op de rug.

tolino vision 2 - view front and back

Sneller leesplezier

Op de tolino vision 2 kun je dankzij de krachtige processor je e-books tot 40 % sneller lezen. Extra snel door een boek bladeren? Tik een aantal keer kort na elkaar de linker- of rechterrand van de e-reader aan, en de pagina’s flitsen voorbij. Zo oriënteer je je snel en vlot in je e-book, net als in een papieren boek.


tolino vision 2 - Protect -display met nummer blokkeren toegang aan de voorzijde

Beveilig je bibliotheek

Wil je vermijden dat iemand aan de informatie op je tolino kan? Schakel dan de nieuwe beveiligingsfunctie in en vergrendel je tolino met een persoonlijke cijfercode. Je stelt je viercijferige code in via het hoofdmenu, en je deactiveert hem wanneer je maar wilt.


tolino vision 2 de leeslamp instellen

Lees door, ook in het donker

Doorlezen als het donker wordt? Gebruik het ingebouwde leeslicht. Het E Ink®-beeldscherm wordt van onderuit verlicht. Zo lees je altijd zonder storende reflectie. De ingebouwde schermverlichting is traploos regelbaar. De constante helderheid bezorgt je een volkomen nieuwe leeservaring.


Plaats een bladwijzer

Duik snel weer in een spannend hoofdstuk. Met een tolino e-reader markeer en bewaar je je lievelingspassages heel eenvoudig met een bladwijzer. Die gemarkeerde bladzijden synchroniseer je via de tolino Cloud met je andere leesapparaten. Neem je dus een ander apparaat vast? Dan kom je meteen op de laatst gelezen pagina terecht.


tolino vision 2 woordenboeken

Handige woordenboeken

Stoot je midden in je e-book op een onbekend woord? Gebruik dan de handige woordenboekfunctie of benut de praktische vertaalfunctie.

* Beschikbare woordenboeken: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans. Beschikbare vertaalwoordenboeken: FR-NL, DE-NL en EN-NL.


Breng structuur in je boekenkast

Maak verzamelingen aan en orden je e-books zoals jij dat wilt. Zo verlies je als boekenwurm nooit het overzicht. E-books sorteren naar genre of naar smaak? Jij kiest. Je boekenverzameling beheren was nog nooit zo makkelijk.


tolino vision 2 Leesfuncties - Maak notities en markering

Markeer tekst en maak notities

Druk je iets langer op het gewenste woord in je e-book? Dan krijg je toegang tot de geoptimaliseerde markeer- en notitiefunctie. Zo markeer je speciale tekstfragmenten en voorzie je ze van eigen opmerkingen. De notities die je maakt, raadpleeg je later in een afzonderlijk tekstdocument in je e-bibliotheek.


tolino vision 2 leesinstellingen

Optimaliseer het lettertype

Pas het lettertype- en grootte aan voor jouw ogen. Op een tolino e-reader ontdek je maar liefst zes verschillende lettertypes. Verander de leesinstellingen naar hartenlust, tot je jouw ideale leescomfort vindt.

 


Alle leesfuncties van de tolino vision 2 op een rij

  • Lees zoals jij dat wilt: pas zelf lettertype en –grootte aan

  • Zoek woorden op in het geïntegreerde woordenboek door ze aan te tikken

  • Bekijk de vertaling van een woord door het aan te tikken

  • Zoek gemakkelijk naar trefwoorden in je e-book dankzij de tekstzoekfunctie

  • Rangschik je e-books en maak je eigen verzamelingen aan

  • Compatibel met pdf, inclusief zoomfunctie en tekstverandering

  • Kies snel een hoofdstuk via de inhoudsopgave van je e-book

  • Plaats met een simpele tik bladwijzers in het e-book

  • Voeg gemakkelijk markeringen en opmerkingen toe in je e-book

  • Blokkeer het scherm met de praktische cijferblokkering


Selecteer een winkel