De e-reader voor een bijzonder leescomfort

 • Waterbestendig dankzij de speciale coating
 • Lees met één hand dankzij tap2flip: blader ook met een tik op de rug
 • Haarscherpe beeldkwaliteit dankzij het E Ink® Carta-beeldscherm
 • Batterijduur van meerdere weken
tolino vision 2 - view front and back

Optimaal beschermd tegen water

De tolino vision 2 is optimaal beschermd dankzij de nanocoating. Neemt je tolino een korte duik in het water? Dan beschermt de speciale HZO-coating je e-reader tegen waterdruppels en vuil. En dat opent nieuwe mogelijkheden. Sla een boek open op het strand, of lees in bad. Veilig en relaxed. Je e-reader mag tot 30 minuten worden ondergedompeld in zoet water van 1 meter diep. Dankzij de speciale coating lees je erna probleemloos verder. En mors je een andere vloeistof over je e-reader? Dan spoel je hem gewoon af met kraantjeswater. Laat 48 uur drogen, en pik je leesplezier weer op.


Blader ook met een tik op de achterzijde

Lezen met één hand? Dat gaat nu nog gemakkelijker dankzij tap2flip, de wereldwijd unieke bladertechnologie. Tik met je vinger op de achterkant van de tolino vision 2 en je bladert vooruit. Ideaal als je liggend leest of een kop thee in een andere hand houdt.
Blader je liever alleen via het scherm? Geen probleem: je schakelt de speciale bladerfunctie eenvoudig in en uit. Zo blader je door je e-book zoals jij dat wilt.


tolino vision 2 eBooks

Een hele bibliotheek in de palm van je hand

In de geïntegreerde webwinkel van je tolino vision 2 vind je meer dan 800.000 prikkelende romans, zenuwslopende thrillers en boeiende wetenschapsboeken. Ontdek je nieuwe leesvoer rechtstreeks op je tolino vision 2. Op de 2 GB aan beschikbaar geheugen bewaar je gemakkelijk zo’n 2000 e-books. Bovendien krijg je 5 GB gratis opslagruimte in de tolino Cloud.


Willkommen auf Ihrem neuen tolino vision 2

Open systeem voor zorgeloos leesplezier

Met de tolino vision 2 ben je volledig vrij en onafhankelijk. Kocht je elders al e-books aan? Dan kopieer je ook die e-books in ePub 2, pdf en txt (met en zonder Adobe DRM) probleemloos naar je tolino en sla je ze op in de tolino Cloud. Geniet van grenzeloos leesplezier zonder compromissen!


Ihr tolino vision 2 ist nun geladen und zum Lesen bereit.

Lees wekenlang, onbezorgd

De batterij van je tolino vision 2 geeft je tot zeven weken* leesplezier. Dat maakt de tolino vision 2 de ultieme e-reader voor dagelijks gebruik én lange vakanties.

* Gebaseerd op een gemiddeld gebruik van 30 minuten per dag, zonder wifiverbinding.


tolino vision 2 de leeslamp instellen

Uitstekende beeldschermtechnologie

De tolino vision 2 verwent je ogen. Door het uitstekende contrast en het haarscherpe E Ink® Carta-beeldscherm lees je net zo relaxed op het scherm als op papier. Bovendien gebruik je je e-reader ook in de zon, zonder dat het licht in je scherm reflecteert.
Eerder een nachtuil? Dan lees je dankzij de traploos instelbare achtergrondverlichting ook in de schemering of het donker. Kortom: op elk moment van de dag heb je comfortabel en vlekkeloos leesplezier.


Snel lezen – de kracht van techniek

De nieuwe tolino vision 2 heeft een krachtige processor. Je opent je e-books in een oogopslag, bladert zonder vertraging en leest je boek in één ruk uit. Bovendien gebruik je de bliksemsnelle zoekfunctie om in je e-book naar een bepaald woord of een woordcombinatie te zoeken. Zo vind je meteen bepaalde tekstpassages of citaten terug.


view tolino vision 2 - Bekijk tolino verbinden met de tolino cloud

In de wolken met de tolino Cloud

Overal en altijd je boekenkast bij de hand? Het kan, via de geïntegreerde toegang tot de tolino Cloud: onze beveiligde opslagruimte. Je slaat er je e-books in op, en leest ze overal – ook op je smartphone, je tablet of je pc. Bovendien wordt je leesstand steeds met de cloud gesynchroniseerd. Zo lees je op elk gekoppeld apparaat verder waar je was gestopt.

Ontdek de voordelen van de tolino Cloud


Lees mobiel via wifi

De tolino vision 2 verruimt je leesgrenzen. Je nieuwe e-books koop je in de geïntegreerde webwinkel. Daar liggen meer dan 800.000 sublieme bestsellers, onweerstaanbare koopjes en langverwachte nieuwe uitgaven op je te wachten – in het Nederlands, Frans én in Engels. Je hebt bovendien geen computer nodig om e-books te kopen en te downloaden, alleen een wifiverbinding.


Alle voordelen van de tolino vision 2 in een oogopslag

 • NIEUW: E Ink® Carta-beeldscherm met 300 ppi – zuivere, haarscherpe weergave, ook voor kleine lettertypes

 • 2 GB beschikbare geheugencapaciteit voor tot wel 2000 e-books (van in totaal 4 GB)

 • Blader met een tik op de achterkant dankzij tap2flip

 • Optimaal beschermd tegen water dankzij de Water Protection

 • Traploos instelbaar leeslicht om in het donker te lezen

 • Batterijduur tot 7 weken

 • Via de tolino cloud kan je e-books veilig opslaan, beheren en synchroniseren met mobiele apparaten

 • 24 maanden fabrieksgarantie, Water Protection by HZO

 • Geïntegreerde webwinkel met achthonderdduizend e-books

 • Uitstekende tolino-service – online, via de telefoon of in een van onze filialen

 • Open systeem – compatibel met ePub2-, pdf- en txt-formaat

 • Wifi voor razendsnel downloaden van nieuwe e-books

Naar de leesfuncties

Bestel nu je tolino vision 2 e-reader