Nieuwe apparaten aangekondigd

Op de boekenbeurs van Frankfurt hebben de tolino-partners twee nieuwe apparaten van de tolino-familie voorgesteld. De e-reader tolino vision 2 (gegevensblad) zal vanaf november bij Weltbild, Hugendubel, Thalia en Club Bertelsmann

verkrijgbaar zijn. Twee nieuwe functies zorgen voor een nog groter leescomfort: Dankzij de praktische waterbescherming is de tolino vision 2 bestand tegen kleine onderdompelingen zoals in een bad. En de nieuwe tap2flip-functie maakt het mogelijk om eenvoudig met slechts een hand te lezen, aangezien er met een lichte tik op de achterzijde verder wordt gebladerd.
Ebenfalls neu ist das tolino tab 8‘‘ (Datenblatt), das ebenfalls ab November erhältlich sein wird. Mit seinem Full-HD-Display und einem Intel® Atom™ Prozessor bietet das Tablet Lese- und Multimediaspaß für die ganze Familie.

Ook nieuw is de tolino tab 8‘‘ (gegevensblad) die eveneens vanaf november verkrijgbaar zal zijn. Met zijn Full-HD-display en een Intel® Atom™-processor biedt de tablet lees- en multimediaplezier voor de hele familie. (Dit product is in België niet verkrijgbaar.)

De tolino shine (gegevensblad), de eerste e-reader van de tolino-gemeenschap die in het voorjaar van 2013 op de markt werd gebracht, is voortaan bij alle tolino-partners verkrijgbaar.