Praktisch, met een nieuw beeldscherm en een nieuw design – tolino shine 2 HD.

Volledig hertekend en geoptimaliseerd: de eenvoudige en compacte tolino shine 2 HD, voor alle lezers die een praktische e-reader wensen.

Optimaliseer lettertype en -grootte – zoals jij het wilt

Wil je grotere letters of een ander lettertype? Met de tolino shine 2 HD verander je de instellingen in een mum van tijd. Net zoals op een smartphone of tablet kan je vergroten/verkleinen door met je vingers op het scherm een knijpbeweging te maken. De vingers uit elkaar vergroten de tekst.

Praktische woordenboek- en vertaalfuncties

Met de tolino shine 2 HD zoek je woorden rechtstreeks op tijdens het lezen. Breid je woordenschat moeiteloos uit: download de gewenste woordenboeken op de tolino shine 2 HD en ontdek de betekenis van Franse, Engelse, Duitse, Spaanse, Italiaanse of Nederlandse woorden. Zelfs voor moeilijke vakliteratuur ben je altijd gewapend. Lees je graag anderstalige e-books? Dan is de vertaalfunctie van de tolino shine 2 HD beslist een grote hulp – probeer het eens uit!

Behoud het overzicht dankzij je eigen verzamelingen

Bewaar het overzicht: leg individuele verzamelingen aan en organiseer je digitale boekenrek zoals jij dat wilt! E-books toevoegen of verwijderen is eenvoudig: tik 3 seconden lang op een e-book-omslag in je bibliotheek. Er verschijnt een menu met selectiemogelijkheden.

Plaats een bladwijzer

Opmerkingen noteren in je e-book? De tolino shine 2 HD biedt vele mogelijkheden. Plaats eenvoudig bladwijzers met een tik, en markeer, noteer en bewaar je gedachten bij een bepaalde zin of passage rechtstreeks in het e-book. Je kan je opmerkingen eenvoudig exporteren of met behulp van de tolino cloud op andere leesapparaten synchroniseren.

Pas de tekstinstellingen aan voor jouw leescomfort

Kies je persoonlijke regelafstand, individuele tekstinrichting en de gewenste marge, en zorg voor een ontspannende leeservaring. E-books en pdf-documenten kan je ook in landschapweergave lezen. Wissel in het menu eenvoudig van portret- naar landschapweergave. Zo kies je de ideale instelling voor jouw ogen.

Alle leesfuncties van de tolino shine 2 HD

 • Lees zoals jij dat wilt: pas zelf lettertype en –grootte aan

 • Zoek woorden op in het geïntegreerde woordenboek door ze aan te tikken

 • Bekijk de vertaling van een woord door het aan te tikken

 • Zoek gemakkelijk naar trefwoorden in je e-book dankzij de tekstzoekfunctie

 • Rangschik je e-books en maak je eigen verzamelingen aan

 • Compatibel met pdf, inclusief zoomfunctie en tekstverandering

 • Compatibel met het standaardformaat ePub2

 • Kies snel een hoofdstuk via de inhoudsopgave van je e-book

 • Plaats met een simpele tik bladwijzers in het e-book.

 • Voeg gemakkelijk markeringen en opmerkingen toe in je e-book.

 • Blokkeer het scherm met de praktische cijferblokkering

Bestel nu je tolino shine 2 HD