Het beste uit twee werelden!

De competentie van de Duitse en Belgische boekverkopers. Probeer het nu!

De filosofie van tolino wordt door alle tolino-partners gedeeld en koppelt de passie voor lezen aan de noden van de digitale wereld. Ontdek de nieuwe leesvrijheid – op een van de uitstekende tolino e-readers, de mobiele app van tolino of de tolino webreader in je browser.

De tolino-producten werden oorspronkelijk ontwikkeld in Duitsland. Ze beantwoorden aan de behoeften van fervente lezers, die hoge eisen stellen op het vlak van leescomfort. Probeer het uit en ontdek onze uitstekende tolino e-reader en het speciale tolino-ecosysteem …

… en koop en bewaar gemakkelijker e-books!
Nieuwe e-books koop je gewoon via wifi in de geïntegreerde webwinkel of browser van je tolino e-reader – dag en nacht, telkens wanneer je nieuwe boeken nodig hebt! Alle e-books die je bij Standaard Boekhandel koopt, worden gratis en permanent opgeslagen in de veilige tolino cloud. Open je e-books onderweg op verschillende toestellen en synchroniseer ze op al je toestellen dankzij tolino cloud.

… een open systeem voor maximale vrijheid!
Jij bepaalt zelf welk aanbod je wilt gebruiken met je tolino en waar je je e-books koopt. Met alle tolino-producten kan je de standaardformaten voor e-books (ePub 2, txt, pdf) lezen, met en zonder kopieerbeveiliging. Maak gebruik van bijzondere acties en kortingen van verschillende boekhandelaars en profiteer ook op lange termijn van het open systeem. Als je toch eens voor een andere e-reader zou kiezen, vormt dat geen enkel probleem. Je kunt je e-books ook op alle andere onafhankelijke e-readers gewoon verder lezen – zonder lastige conversies of nieuwe aankopen.

… bijzondere service, rechtstreeks ter plaatse, via de telefoon of het internet!
Ongeacht of je persoonlijk advies in een van de vele winkelpunten van Standaard Boekhandel of Club zoekt, een snelle raad aan de telefoon nodig hebt of gewoon online de gebruikershandleiding van een tolino-product zoekt – met tolino geniet je van een eenvoudige en veelzijdige service, de klok rond!

… koppelen uw bibliotheken! Als u e-books wilt kopen en lezen op uw tolino ereader,bent u niet aan één boekhandel gebonden. Heeft u gebruikersaccounts bij meerdere tolino-partners? Dan koppelt u deze gemakkelijk aan elkaar. Zo komen alle e-books die u bij deze boekhandels
kocht, terecht in één bibliotheek. (deze dienst is niet beschikbaar in België)

Koppel uw eBook bibliotheken van diverse boekhandelsDe voordelen van tolino op een rijtje:

• tolino cloud: e-books veilig opslaan en synchroniseren
• Gratis service: ter plaatse bij je boekhandelaar, aan de telefoon of via het internet
• Open systeem: ook e-books die je niet via de geïntegreerde webwinkel aankocht, kopieer je probleemloos naar je tolino
• tolino app: mobiel en flexibel lezen – op smartphone of tablet
• webreader: rechtstreeks in je browser lezen – op pc of Mac